Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1942
25 6 p. A141-A155
nvt p.
artikel
2 A Statistical Study of the Influence of Moisture and Acidity on the Palatability and Fermentation Losses of Ensiled Hay Crops 1 Woodward, T.E.
1942
25 6 p. 517-523
7 p.
artikel
3 A Study of the Coliform group in Ice Cream 1 Fournelle, H.J.
1942
25 6 p. 475-487
13 p.
artikel
4 Blind Halves in a Goat's Udder 1 Turner, C.W.
1942
25 6 p. 549-555
7 p.
artikel
5 Comparative Palatability of Some Cereal Pastures * Shaw, A.O.
1942
25 6 p. 503-506
4 p.
artikel
6 Editorial board 1942
25 6 p. i-
1 p.
artikel
7 Factors Affecting the Passage of Liquids into the Rumen of the Dairy Calf. II. Elevation of the Head as Milk is Consumed * Wise, George H.
1942
25 6 p. 529-536
8 p.
artikel
8 Seventy Years of Selection for Conformation in Dairy Cattle * Lewis, A.A.
1942
25 6 p. 489-501
13 p.
artikel
9 Studies on the Chemical Composition of the Blood of Dairy Cattle. III. The Normal Concentration of Inorganic Phosphorus in the Whole Blood of Dairy Cattle and Factors Affecting it 1 Vanlandingham, A.H.
1942
25 6 p. 537-548
12 p.
artikel
10 The Nutritive Value of Alfalfa Hay. I. Cystine as a supplement to an all Alfalfa Hay Ration for Milk Production * Huffman, C.F.
1942
25 6 p. 507-515
9 p.
artikel
11 The Use of Ultraviolet Rays in the Cheese Factory and Storage Room 1 Smith, F.R.
1942
25 6 p. 525-528
4 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland