Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Abstracts of Literature
1942
25
6
p. A141-A155
nvt p.
artikel
2
A Statistical Study of the Influence of Moisture and Acidity on the Palatability and Fermentation Losses of Ensiled Hay Crops 1
Woodward, T.E.
1942
25
6
p. 517-523
7 p.
artikel
3
A Study of the Coliform group in Ice Cream 1
Fournelle, H.J.
1942
25
6
p. 475-487
13 p.
artikel
4
Blind Halves in a Goat's Udder 1
Turner, C.W.
1942
25
6
p. 549-555
7 p.
artikel
5
Comparative Palatability of Some Cereal Pastures *
Shaw, A.O.
1942
25
6
p. 503-506
4 p.
artikel
6
Editorial board
1942
25
6
p. i-
1 p.
artikel
7
Factors Affecting the Passage of Liquids into the Rumen of the Dairy Calf. II. Elevation of the Head as Milk is Consumed *
Wise, George H.
1942
25
6
p. 529-536
8 p.
artikel
8
Seventy Years of Selection for Conformation in Dairy Cattle *
Lewis, A.A.
1942
25
6
p. 489-501
13 p.
artikel
9
Studies on the Chemical Composition of the Blood of Dairy Cattle. III. The Normal Concentration of Inorganic Phosphorus in the Whole Blood of Dairy Cattle and Factors Affecting it 1
Vanlandingham, A.H.
1942
25
6
p. 537-548
12 p.
artikel
10
The Nutritive Value of Alfalfa Hay. I. Cystine as a supplement to an all Alfalfa Hay Ration for Milk Production *
Huffman, C.F.
1942
25
6
p. 507-515
9 p.
artikel
11
The Use of Ultraviolet Rays in the Cheese Factory and Storage Room 1
Smith, F.R.
1942
25
6
p. 525-528
4 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland