Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1941
24 7 p. A159-A193
nvt p.
artikel
2 Editorial Board 1941
24 7 p. i-
1 p.
artikel
3 Effect of Proteolysis on Lipase Induced Rancidity in Cheddar Cheese 1 Hlynka, I.
1941
24 7 p. 561-565
5 p.
artikel
4 Evidence for the Presence of Smooth Muscle Elements Surrounding the Alveoli of the Mammary Gland * Swanson, Eric W.
1941
24 7 p. 635-638
4 p.
artikel
5 Factors Affecting the Activity and Heat Resistance of Swiss Cheese Starter Cultures. III. Effect of Variations in Time and Temperature of Incubation and of Storage on Activity of Cultures * Peppler, H.J.
1941
24 7 p. 603-610
8 p.
artikel
6 Factors Affecting the Activity and Heat Resistance of Swiss Cheese Starter Cultures. IV. Effect of Variations in Time and Temperature of Incubation and of Storage on Heat Resistance of Cultures * Peppler, H.J.
1941
24 7 p. 611-623
13 p.
artikel
7 Quantitative Determination of Alpha and Beta Lactose in dried Milk and Dried Whey Sharp, Paul F.
1941
24 7 p. 589-602
14 p.
artikel
8 Storage of Dairy Bull Spermatozoa * Swanson, Eric W.
1941
24 7 p. 579-587
9 p.
artikel
9 The Feeding Value of Grass Silage in the Ration for Dairy Cows Lepard, O.L.
1941
24 7 p. 549-560
12 p.
artikel
10 The Limit of Error of the Simplified Vacuum Solids Test as Applied to Ice Cream Mix, Evaporated and Sweetened Condensed Milk Harmon, L.G.
1941
24 7 p. 625-634
10 p.
artikel
11 Utilization and Excretion of Ascorbic Acid by the Dairy Cow * Knight, C.A.
1941
24 7 p. 567-577
11 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland