Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1940
23 8 p. A117-A138
nvt p.
artikel
2 A study of nicking in Jersey cattle Johnson, L.A.
1940
23 8 p. 709-718
10 p.
artikel
3 Editorial Board 1940
23 8 p. i-
1 p.
artikel
4 Effect of various bacteria on flavor of cheddar cheese made from pasteurized milk * Harris, W.C.
1940
23 8 p. 701-708
8 p.
artikel
5 Equilibrium solutions of certain lactose-salt mixtures Jensen, O.G.
1940
23 8 p. 745-753
9 p.
artikel
6 Further observations on basic viscosity of ice cream mixes and a simplified procedure to obtain it * Penczek, E.S.
1940
23 8 p. 691-700
10 p.
artikel
7 Some observations on the eradication and control of Bang's disease Plastridge, W.N.
1940
23 8 p. 755-763
9 p.
artikel
8 The adsorption of the vitamin A suppressing factor from soybean oil 1 Hauge, S.M.
1940
23 8 p. 719-723
5 p.
artikel
9 The thirty-fifth annual meeting of the American Dairy Science Association Stoltz, R.B.
1940
23 8 p. 771-829
59 p.
artikel
10 The vitamin A requirements of dairy cows for the production of butterfat of high vitamin A value. I. Artificially dried alfalfa hay (carotene) 1 Wilbur, J.W.
1940
23 8 p. 765-769
5 p.
artikel
11 Variation in the oxidation-reduction potential as a cause for the oxidized flavor in milk Greenbank, George R.
1940
23 8 p. 725-744
20 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland