Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Abstracts of Literature
1940
23
8
p. A117-A138
nvt p.
artikel
2
A study of nicking in Jersey cattle
Johnson, L.A.
1940
23
8
p. 709-718
10 p.
artikel
3
Editorial Board
1940
23
8
p. i-
1 p.
artikel
4
Effect of various bacteria on flavor of cheddar cheese made from pasteurized milk *
Harris, W.C.
1940
23
8
p. 701-708
8 p.
artikel
5
Equilibrium solutions of certain lactose-salt mixtures
Jensen, O.G.
1940
23
8
p. 745-753
9 p.
artikel
6
Further observations on basic viscosity of ice cream mixes and a simplified procedure to obtain it *
Penczek, E.S.
1940
23
8
p. 691-700
10 p.
artikel
7
Some observations on the eradication and control of Bang's disease
Plastridge, W.N.
1940
23
8
p. 755-763
9 p.
artikel
8
The adsorption of the vitamin A suppressing factor from soybean oil 1
Hauge, S.M.
1940
23
8
p. 719-723
5 p.
artikel
9
The thirty-fifth annual meeting of the American Dairy Science Association
Stoltz, R.B.
1940
23
8
p. 771-829
59 p.
artikel
10
The vitamin A requirements of dairy cows for the production of butterfat of high vitamin A value. I. Artificially dried alfalfa hay (carotene) 1
Wilbur, J.W.
1940
23
8
p. 765-769
5 p.
artikel
11
Variation in the oxidation-reduction potential as a cause for the oxidized flavor in milk
Greenbank, George R.
1940
23
8
p. 725-744
20 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland