Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1939
22 4 p. 291-
1 p.
artikel
2 Ascorbic Acid and Oxidized Flavor in Milk. I. Distribution of Ascorbic Acid and Occurrence of Oxidized Flavor in Commercial Grade a Raw, in Pasteurized Irradiated, and in Pasteurized Milk Throughout the Year 1 Trout, G.M.
1939
22 4 p. 271-281
11 p.
artikel
3 A Study of Factors Concerning Herd Management and Herd Production Copeland, Lynn
1939
22 4 p. 229-239
11 p.
artikel
4 Certain Factors Affecting the Phosphatase Test When Applied to Ice Cream 1 Caulfield, W.J.
1939
22 4 p. 261-270
10 p.
artikel
5 Determining the Efficiency of Ice Cream Mix Pasteurization through the Use of the Phosphatase Test Hahn, A.J.
1939
22 4 p. 219-228
10 p.
artikel
6 Editorial board 1939
22 4 p. i-
1 p.
artikel
7 Magnesium and Vitamin D Relationships in Calves Fed Mineralized Milk Knoop, C.E.
1939
22 4 p. 283-289
7 p.
artikel
8 New Members for 1939—by States 1939
22 4 p. 293-298
6 p.
artikel
9 Studies on the Composition of Bovine Blood as Influenced by Gestation, Lactation, and Age 1 Kennedy, Wadaran L.
1939
22 4 p. 251-260
10 p.
artikel
10 The Chemical Composition of the Blood of the Dairy Goat Houchin, O.B.
1939
22 4 p. 241-250
10 p.
artikel
11 The Physiological Types of Bacteria in Milk in Relation to Reduction of Methylene Blue Davis, R.N.
1939
22 4 p. 209-218
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland