Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Ascorbic Acid and Oxidized Flavor in Milk. I. Distribution of Ascorbic Acid and Occurrence of Oxidized Flavor in Commercial Grade a Raw, in Pasteurized Irradiated, and in Pasteurized Milk Throughout the Year 1
 
 
Titel: Ascorbic Acid and Oxidized Flavor in Milk. I. Distribution of Ascorbic Acid and Occurrence of Oxidized Flavor in Commercial Grade a Raw, in Pasteurized Irradiated, and in Pasteurized Milk Throughout the Year 1
Auteur: Trout, G.M.
Gjessing, Erland C.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 22 (1939) nr. 4 pagina's 11 p.
Jaar: 1939
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland