Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1938
21 3 p. A23-A44
nvt p.
artikel
2 A Comparison of Fresh and Frozen Condensed Skimmilk as a Source of Serum Solids in Ice Cream 1 Reichart, E.L.
1938
21 3 p. 109-119
11 p.
artikel
3 American Dairy Science Association Announcements 1938
21 3 p. 168-
1 p.
artikel
4 A Method of Counting Viable Bacteria in Milk by Means of the Microscope 1 Knaysi, Georges
1938
21 3 p. 129-141
13 p.
artikel
5 Cod–Liver Oil Tolerance in Calves Davis, George K.
1938
21 3 p. 143-152
10 p.
artikel
6 Editorial Board 1938
21 3 p. i-
1 p.
artikel
7 Hay Consumption of Holstein Calves Willard, H.S.
1938
21 3 p. 153-160
8 p.
artikel
8 Relation Between Lactose and Ash Content of the Milk of Different Mammals Sharp, Paul F.
1938
21 3 p. 127-128
2 p.
artikel
9 Relation of Color and Ascorbic Acid to Flavor in Milk from Individual Cows 1 Garrett, O.F.
1938
21 3 p. 121-126
6 p.
artikel
10 The Preparation, Properties, and Use of Gonad–Stimulating Hormones 1 Casida, L.E.
1938
21 3 p. 101-108
8 p.
artikel
11 The Use of Yeast in Calf Meals and Pellets 1 Newman, Paul E.
1938
21 3 p. 161-167
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland