Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of Fresh and Frozen Condensed Skimmilk as a Source of Serum Solids in Ice Cream 1
 
 
Titel: A Comparison of Fresh and Frozen Condensed Skimmilk as a Source of Serum Solids in Ice Cream 1
Auteur: Reichart, E.L.
Corley, R.T.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 21 (1938) nr. 3 pagina's 11 p.
Jaar: 1938
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland