Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature on Milk and Milk Products 1937
20 3 p. A27-A33
nvt p.
artikel
2 American Dairy Science Association Announcements 1937
20 3 p. 169-
1 p.
artikel
3 A Simplified Procedure for Calculating Weights of Milk to Their Energy Equivalent in Milk of Different Fat Content in Accordance with the Gaines1 Formula Perkins, A.E.
1937
20 3 p. 129-132
4 p.
artikel
4 Editorial Board 1937
20 3 p. i-
1 p.
artikel
5 Gastric Digestion of Soybean Flour * Shoptaw, La Van
1937
20 3 p. 117-128
12 p.
artikel
6 Oxidized Flavor in Milk Carson Brown, W.
1937
20 3 p. 133-145
13 p.
artikel
7 Persistency of Production in Jersey Cows and its Practical Application Copeland, Lynn
1937
20 3 p. 151-158
8 p.
artikel
8 Some Factors Influencing Fat Content in Ice Cream Mix and the Corresponding Finished Ice Cream as Determined by the Mojonnier Method Johnson, J.J.
1937
20 3 p. 159-164
6 p.
artikel
9 Streptococcus Durans N. SP. Sherman, James M.
1937
20 3 p. 165-167
3 p.
artikel
10 The Use of Formate-Ricinoleate Broth in Controlling and Preventing Ropy Milk Epidemics Curtis, L.R.
1937
20 3 p. 147-150
4 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland