Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Some Factors Influencing Fat Content in Ice Cream Mix and the Corresponding Finished Ice Cream as Determined by the Mojonnier Method
 
 
Titel: Some Factors Influencing Fat Content in Ice Cream Mix and the Corresponding Finished Ice Cream as Determined by the Mojonnier Method
Auteur: Johnson, J.J.
Ormond, J.I.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 20 (1937) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 1937
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland