Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Device for Reducing an Ice Cream Mix to Its Basic Viscosity * Whitaker, Randall
1929
12 3 p. 285-287
3 p.
artikel
2 Arthur Christopher Baer 1929
12 3 p. 191-192
2 p.
artikel
3 Editorial Board 1929
12 3 p. i-
1 p.
artikel
4 Metals in Dairy Equipment Hunziker, O.F.
1929
12 3 p. 252-284
33 p.
artikel
5 Some Factors Affecting the Fat Clumping Produced in Milk and Cream Mixtures When Homogenized * Doan, F.J.
1929
12 3 p. 211-230
20 p.
artikel
6 Studies on the Nutritive Value of Milk Krauss, W.E.
1929
12 3 p. 242-251
10 p.
artikel
7 The Ability of Escherichia Coli and Serratia Marcescens to Survive 62.8°C., for Thirty Minutes in Milk Tanner, Fred W.
1929
12 3 p. 202-210
9 p.
artikel
8 The Antirachitic Value of Irradiated Ice Cream Russell, Walter C.
1929
12 3 p. 231-241
11 p.
artikel
9 The Use of Egg Yolk in Ice Cream * Martin, W.H.
1929
12 3 p. 193-201
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland