Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The Use of Egg Yolk in Ice Cream *
 
 
Titel: The Use of Egg Yolk in Ice Cream *
Auteur: Martin, W.H.
Caulfield, W.J.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 12 (1929) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 1929
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland