Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Comparison of Certain Methods for Determining the Sanitary Quality of Ice Cream* Weinzirl, John
1928
11 4 p. 284-291
8 p.
artikel
2 A Comparison of the Volatile-Solvent Method with the Vacuum-Oven Method for Determining Moisture Content of Cheese Sanders, George P.
1928
11 4 p. 325-330
6 p.
artikel
3 Editorial Board 1928
11 4 p. i-
1 p.
artikel
4 Effect of Homogenizing Ice Cream Mixes before and after the Addition of Gelatin or Sugar and before and after Condensing Hening, J.C.
1928
11 4 p. 299-312
14 p.
artikel
5 Fundamentals of Dairy Science Dahlberg, A.C.
1928
11 4 p. 331-332
2 p.
artikel
6 Growth in Weight of Guernsey Cows after the Age of Two Years Turner, Charles W.
1928
11 4 p. 265-269
5 p.
artikel
7 Lipins and Sterols as Sources of Error in the Estimation of Fat in Buttermilk by Ether Extraction Methods * Thurston, L.M.
1928
11 4 p. 270-283
14 p.
artikel
8 Physical Constants of the Milk as Influencing the Centrifugal Separation of Cream at Various Temperatures Sharp, Paul Francis
1928
11 4 p. 259-264
6 p.
artikel
9 Physik der Milchwirtschaft Holm, Geo. E.
1928
11 4 p. 332-
1 p.
artikel
10 The Effect of Flash Pasteurization of Milk upon the Flavor and Texture of Cheddar Cheese Phillips, C.A.
1928
11 4 p. 292-298
7 p.
artikel
11 The Effect of Hydrogen Ion Concentration on the Bacterial Content of Gelatin 1 Fay, A.C.
1928
11 4 p. 313-324
12 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland