Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of the Volatile-Solvent Method with the Vacuum-Oven Method for Determining Moisture Content of Cheese
 
 
Titel: A Comparison of the Volatile-Solvent Method with the Vacuum-Oven Method for Determining Moisture Content of Cheese
Auteur: Sanders, George P.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 11 (1928) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 1928
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland