Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An In-Service Training Program for Dietary Employees Baden, Eleonora M.

50 3 p. 216-220
artikel
2 BOOK REVIEWS
50 3 p. 244-247
artikel
3 CONTENTS
50 3 p. 175
artikel
4 Costs and Rate of Labor Turnover in a Hospital Dietary Department 1 Gray, Evelyn M.

50 3 p. 191-195
artikel
5 CURRENT LITERATURE
50 3 p. 221-243
artikel
6 Designing Sanitation Standards to Benefit the Public 1 Dankoff, Joseph

50 3 p. 187-190
artikel
7 Eating Quality, Nutritive Value, and Cost of Ground Round and Hamburger 1 Nielsen, Mabel M.

50 3 p. 201-203
artikel
8 Effect of Microwave- vs. Water-Blanching on Nutrients in Broccoli 1 . Chlorophylls, Ascorbic Acid, pH, and Total Acids Eheart, Mary S.

50 3 p. 207-211
artikel
9 NEWS NOTES
50 3 p. 248-266
artikel
10 Ready-Prepared vs. Conventionally Prepared Foods 1 . Comparisons of Acceptability, Food Costs, and Direct Labor Costs Quam Ph.D., Mary E.

50 3 p. 196-200
artikel
11 Report of the Nominating Committee, The American Dietetic Association, 1966-671
50 3 p. 212-215
artikel
12 Yield and Cost of Inside Round of Beef 1 . Effect of Short Freezer Storage Lane, Mary Pat Wortham

50 3 p. 204-206
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland