Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Ready-Prepared vs. Conventionally Prepared Foods 1 . Comparisons of Acceptability, Food Costs, and Direct Labor Costs
 
 
Titel: Ready-Prepared vs. Conventionally Prepared Foods 1 . Comparisons of Acceptability, Food Costs, and Direct Labor Costs
Auteur: Quam Ph.D., Mary E.
Fitzsimmons, Cleo
Godfrey, Ruth L.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 50 () nr. 3 pagina's 196-200
Jaar: 1967
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland