Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 CONTENTS
40 3 p. 191
artikel
2 CURRENT LITERATURE
40 3 p. 230-253
artikel
3 Dehydrated and Canned Potatoes 1 . Thiamine and Biologically Active Ascorbic Acid Hanning Ph.D., Flora

40 3 p. 211-213
artikel
4 Early Foods of the Southwest 1 Holden, Gladys K.

40 3 p. 218-223
artikel
5 Effect of Sulphiting on Potatoes 1 . Acceptability, and Thiamine and Ascorbic Acid Content Mudambi Ph.D., Sumati Rajagopal

40 3 p. 214-217
artikel
6 In Chile, Nutritionist and University Students Work Together for Better Meals Malic, Minerva

40 3 p. 228-229
artikel
7 LETTERS TO THE EDITOR
40 3 p. 254-255
artikel
8 Mineral Deficiencies in New Zealand. Influence on Human and Animal Health Bell M.D., F.R.A.C.P., F.R.S.N.Z., F.N.Z.I.C., Muriel E.

40 3 p. 204-207
artikel
9 NEWS NOTES
40 3 p. 256-284
artikel
10 Report of the Nominating Committee, The American Dietetic Association, 1961-62
40 3 p. 224-227
artikel
11 Roast Lamb College Food Service 1 . Cutting and Cooking Losses; Acceptability to Students Schick Ph.D., Cecilia

40 3 p. 208-210
artikel
12 World Health—A Road Peace 1 Burney M.D., L.E.

40 3 p. 199-203
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland