Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Roast Lamb College Food Service 1 . Cutting and Cooking Losses; Acceptability to Students
 
 
Titel: Roast Lamb College Food Service 1 . Cutting and Cooking Losses; Acceptability to Students
Auteur: Schick Ph.D., Cecilia
Burrill Ph.D., Lida M.
Deethardt, Dorothy E.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 40 () nr. 3 pagina's 208-210
Jaar: 1962
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland