Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Blazing New Trails in Thinking 1 Cartier Ph.D., Francis A.

34 2 p. 125-128
artikel
2 BOOK REVIEWS
34 2 p. 172
artikel
3 Composition of Turkey Meat 1 . II. Cholesterol Content and Fatty Acid Composition Scott Ph.D., M.L.

34 2 p. 154-156
artikel
4 CONTENTS
34 2 p. 123
artikel
5 Continuing Education—1957–58
34 2 p. 162-163
artikel
6 CURRENT LITERATURE
34 2 p. 173-205
artikel
7 LETTERS TO THE EDITOR
34 2 p. 206-207
artikel
8 New Food Products and Processes 1 Ebbs, Jane C.

34 2 p. 129-132
artikel
9 NEWS NOTES
34 2 p. 208-228
artikel
10 Nutrition of New Mexican Spanish-American and “Anglo” Adolescents 1 . I. Food Habits and Nutrient Intakes Lantz, Edith M.

34 2 p. 138-144
artikel
11 Nutrition of New Mexican Spanish-American and “Anglo” Adolescents 1 . II. Blood Findings, Height and Weight Data, and Physical Condition Lantz, Edith L.

34 2 p. 145-153
artikel
12 Policies for Effective Administration of the Department of Dietetics 1 Zahasky, Mary C.

34 2 p. 160-161
artikel
13 Teaching Nutrition in the Basic Nursing Curriculum Deegan, Dolores

34 2 p. 169-171
artikel
14 Teaching Nutrition to Student Nurses Molleson, Ann

34 2 p. 164-169
artikel
15 Thiamine and Riboflavin in Roast Lamb 1 Noble Ph.D., Isabel

34 2 p. 157-159
artikel
16 Up-to-Date Recipes 1 Janssen, Pearl

34 2 p. 133-137
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland