Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amino Acid Content of Foods 1 Wertz Ph.D., A.W.

32 10 p. 926-928
artikel
2 Book Reviews
32 10 p. 982-983
artikel
3 Composition of Turkey Meat 1 Scott Ph.D., M.L.

32 10 p. 941-944
artikel
4 Connecticut's Program of Supervisory Training
32 10 p. 974-975
artikel
5 Contents
32 10 p. 919
artikel
6 Costs of Oven-Ready Beef from Carcass, Primal Cut, and Fabricated Sources 1 Hayton USAF (MSpC), Capt. Marian J.

32 10 p. 945-952
artikel
7 Current Literature
32 10 p. 984-1013
artikel
8 Effect of Delayed Cooking on Bacteria in Meat Loaf 1 Wiedeman, Kathleen

32 10 p. 935-940
artikel
9 Food Service Supervisory Training in Georgia Biggerstaff, Gwendolyn

32 10 p. 970-974
artikel
10 Labor in the Dietary Department 1 Bakken, Elsie L.

32 10 p. 953-958
artikel
11 News Notes
32 10 p. 1014-1034
artikel
12 Political Aspects of Establishing a Food Supervisors' Course—Pittsburgh Silvester, Ruth

32 10 p. 966-970
artikel
13 Problems in Meeting Amino Acid Requirements 1 Elvehjem Ph.D., C.A.

32 10 p. 921-925
artikel
14 Supplements to Diabetic Diet Material Caso, Elizabeth K.

32 10 p. 929-934
artikel
15 The Dietary Assistants' Course—Cleveland Perry, Elizabeth

32 10 p. 962-966
artikel
16 Tools for Evaluating the Hospital Department of Dietetics
32 10 p. 976-981
artikel
17 Training of Food Service Supervisors—Michigan State University Gillam, Margaret

32 10 p. 959-962
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland