Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Delayed Cooking on Bacteria in Meat Loaf 1
 
 
Titel: Effect of Delayed Cooking on Bacteria in Meat Loaf 1
Auteur: Wiedeman, Kathleen
Watson, Mary Ann
Mayfield, Helen L.
Walter Ph.D., William G.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 32 () nr. 10 pagina's 935-940
Jaar: 1956
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland