Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in the Association Office
27 6 p. 496-498
artikel
2 Contents
27 6 p. 460
artikel
3 Current Literature
27 6 p. 502-509
artikel
4 Effect of Reheating on Palatability, Nutritive Value, and Bacterial Count of Frozen Cooked Foods: II. Meat Dishes1 CAUSEY, KATHRYN

27 6 p. 491-495
artikel
5 Food Service in Homes for the Aged1: I. Evaluation of Food Served WALKER, VERA W.

27 6 p. 467-469
artikel
6 Food Service in Homes for the Aged: II. Provisions and Regulations of State Standards WALKER, VERA W.

27 6 p. 470-474
artikel
7 Further Studies of Obese Young Women During Weight Reduction Calcium, Phosphorus, and Nitrogen Metabolism1 LEYERTON Ph.D., RUTH M.

27 6 p. 480-484
artikel
8 News Notes
27 6 p. 510-547
artikel
9 Psychologic Aspects of Feeding the Aged1 DONAHUE Ph.D., WILMA T.

27 6 p. 461-466
artikel
10 Public Health Aspects of Brucellosis1 HALL M.D., WENDELL H.

27 6 p. 485-487
artikel
11 Red Cross Registration of Nutritionists Underway Murrah, Pauline

27 6 p. 499-501
artikel
12 Terminal Heating of Infant Formula: V. Retention of Nutritive Value of Milk Proteins1 HODSON, A.Z.

27 6 p. 488-490
artikel
13 Utilization of Nitrogen, Phosphorus, Calcium, and Iron by Men on Different Breakfasts1 DAUM, KATE

27 6 p. 475-479
artikel
14 Why Dietetics?1 MOORE, MANIZA

27 6 p. 496-498
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland