Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Appointments and Promotions, Army Medical Department Dietitians
21 3 p. 170-171
artikel
2 Army Dietitian Awarded Bronze Star1
21 3 p. 161
artikel
3 Ascorbic Acid Content of Freshly Harvested Vegetables1 VAN DUYNE, FRANCES O.

21 3 p. 153-154
artikel
4 Book Reviews
21 3 p. 172-173
artikel
5 Contents
21 3 p. i
artikel
6 Current Literature
21 3 p. 174-185
artikel
7 Digestibility and Effect on Laxation of Crude Fiber and Cellulose in Certain Common Foods1 HOPPERT, C.A.

21 3 p. 157-160
artikel
8 Improvement in The Method of Cooking Certain Dehydrated Foods1 SPINELLA CAPT., JANE R.

21 3 p. 148-150
artikel
9 News Notes
21 3 p. 186-208
artikel
10 Nutritional Status of Midwestern College Women1 DONELSON, EVA. G.

21 3 p. 145-147
artikel
11 Operation of Consolidated Officers’ Mess BOELTS A.U.S., LT. ETHEL I.

21 3 p. 161-164
artikel
12 Principles of Purchasing1 BREUSCH, FRANK J.

21 3 p. 166-170
artikel
13 Retention of B Vitamins in Oatmeal During Cooking1 COOPERMAN, J.M.

21 3 p. 155-156
artikel
14 Sanitary Care and Handling of Food1 TANNER, FRED W.

21 3 p. 137-141
artikel
15 Sanitization of Institution Equipment1 MALLMANN, W.L.

21 3 p. 142-144
artikel
16 Training School for Industrial Nutritionists
21 3 p. 164-166
artikel
17 Use Of Dehydrated Vegetables in Institutions SPENCER, GENE

21 3 p. 151-152
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland