Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in The Method of Cooking Certain Dehydrated Foods1
 
 
Titel: Improvement in The Method of Cooking Certain Dehydrated Foods1
Auteur: SPINELLA CAPT., JANE R.
FRENCH CAPT., CYRUS E.
BERRYMAN, GEORGE H.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 21 () nr. 3 pagina's 148-150
Jaar: 1945
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland