Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Academic Requirements for Active Memhership in the American Dietetic Association and Entrance to Courses for Student Dietitians Approved hy the Executive Board
20 4 p. 230
artikel
2 Ascorbic Acid Content of White Potatoes as Affected by Cooking and Standing on Steam-Table1 KAHN M.S., RUTH M.

20 4 p. 220-222
artikel
3 Changes in the Association’s Office Staff
20 4 p. 231
artikel
4 Contents
20 4 p. 211
artikel
5 Current Literature
20 4 p. 254-271
artikel
6 Effect of Pasteurization on the Riboflavin Content of Milk1 HOLMES PH.D., ARTHUR D.

20 4 p. 226-227
artikel
7 Effect of Refrigeration on Ascorbic Acid Content of Canned Fruit Juices after Opening1 SCOULAR PH.D., FLORENCE I.

20 4 p. 223-225
artikel
8 Grow More in ‘44
20 4 p. 231-232
artikel
9 Home Canning Methods and Equipment
20 4 p. 246-249
artikel
10 Internment Camp Food in Occupied China KRAMER PH.D., MARTHA M.

20 4 p. 213-215
artikel
11 News Notes
20 4 p. 272-290
artikel
12 One the Dietitian and the Food Production 5 Program PETERS, FLORENCE

20 4 p. 242-246
artikel
13 Promotions, Army Medical Department Dietitians, January and February 1944
20 4 p. 250-253
artikel
14 Quick-Freezing as Applied in the Hospital, Dietary Department1 WART, ELIZABETH STE

20 4 p. 236-239
artikel
15 Scandinavian Food Habits1
20 4 p. 234-236
artikel
16 Some Teaching Problems in Institution Accounting STEWART C.P.A., HARRY M.

20 4 p. 228-229
artikel
17 The Dietitian in an Evacuation Hospital1 NELSON, HELEN E.

20 4 p. 250
artikel
18 The 1944 Food Preservation Program
20 4 p. 232-234
artikel
19 The Food Production Program in the State Institution LOUSER, KATHERINE E.

20 4 p. 240-242
artikel
20 Work of the Committee on Food Composition1 PAVCEK PH.D., PAUL L.

20 4 p. 216-219
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland