Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Pasteurization on the Riboflavin Content of Milk1
 
 
Titel: Effect of Pasteurization on the Riboflavin Content of Milk1
Auteur: HOLMES PH.D., ARTHUR D.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 20 () nr. 4 pagina's 226-227
Jaar: 1944
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland