Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Accuracy and Efficiency of Estimating Nutrient Values in Commercial Food Products Using Mathematical Optimization Westrich, Brian J.
1994
7 4 p. 223-239
17 p.
artikel
2 Acknowledgement to Reviewers 1994
7 4 p. 307-
1 p.
artikel
3 Author Index for Volume 7 1994
7 4 p. 308-
1 p.
artikel
4 Developing Data on the Composition of Foods Commonly Consumed in Arabian Gulf Countries: The Experience in Bahrain Musaiger, Abdulrahman O.
1994
7 4 p. 216-222
7 p.
artikel
5 Electrolyte Composition of Meat-Based Infant Beikosts Ros, G.
1994
7 4 p. 282-290
9 p.
artikel
6 Fatty Acid Composition of Meat from Rabbits Fed Diets with High Levels of Fat Cobos, Angel
1994
7 4 p. 291-300
10 p.
artikel
7 Fatty Acids of the Total, Neutral, and Phospholipids of the Brazilian Freshwater Fish Prochilodus scrofa Lima Maia, Everardo
1994
7 4 p. 240-251
12 p.
artikel
8 Measurement of Caloric Content of Foods Stewart, Kent K.
1994
7 4 p. 215-
1 p.
artikel
9 Subject Index for Volume 7 1994
7 4 p. 309-312
4 p.
artikel
10 The Nonstarch Polysaccharides in Mexican Pulses and Cereal Products Sánchez-Castillo, Claudia P.
1994
7 4 p. 260-281
22 p.
artikel
11 Thiamine and Riboflavin Contents in Finnish Pig, Heifer, and Cow Livers and in Pork Loin Hägg, Margareta
1994
7 4 p. 301-306
6 p.
artikel
12 Vitamin C and α- and β-Carotene Contents in Vegetables Consumed in Finland during 1988–1989 and 1992–1993 Hägg, Margareta
1994
7 4 p. 252-259
8 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland