Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ascorbic acid content, fatty acid composition and nutritional value of the neglected vegetable Alexanders (Smyrnium olusatrum L., Apiaceae) Caprioli, Giovanni
2014
35 1 p. 30-36
7 p.
artikel
2 Contents of issue 2014
35 1 p. i-
1 p.
artikel
3 Contribution of metals, sulfur-dioxide and phenolic compounds to the antioxidant capacity of Carménère wines Zúñiga, María C.
2014
35 1 p. 37-43
7 p.
artikel
4 Effects of agronomical practices on chemical composition of table grapes evaluated by NMR spectroscopy Gallo, Vito
2014
35 1 p. 44-52
9 p.
artikel
5 Identification and quantification of flavonoid glycosides from fenugreek (Trigonella foenum-graecum) germinated seeds by LC–DAD–ESI/MS analysis Benayad, Zakia
2014
35 1 p. 21-29
9 p.
artikel
6 Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures Romano, Raffaele
2014
35 1 p. 1-9
9 p.
artikel
7 IFC-journal information 2014
35 1 p. IFC-
1 p.
artikel
8 Note to authors 2014
35 1 p. I-
1 p.
artikel
9 [No title] Cardenia, Vladimiro
2014
35 1 p. 53-
1 p.
artikel
10 Physicochemical and nutritional properties of pigmented rice subjected to different degrees of milling Paiva, Flávia Fernandes
2014
35 1 p. 10-17
8 p.
artikel
11 The safety of edible wild plants: Fuller discussion may be needed Guil-Guerrero, José Luis
2014
35 1 p. 18-20
3 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland