Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of metals, sulfur-dioxide and phenolic compounds to the antioxidant capacity of Carménère wines
 
 
Titel: Contribution of metals, sulfur-dioxide and phenolic compounds to the antioxidant capacity of Carménère wines
Auteur: Zúñiga, María C.
Pérez-Roa, Rodolfo E.
Olea-Azar, Claudio
Laurie, V. Felipe
Agosin, Eduardo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 35 (2014) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland