Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements - pls update 2003
16 2 p. 249-
1 p.
artikel
2 A simplified method for the quantification of total cholesterol in lipids using gas chromatography Hwang, Bao-Shyung
2003
16 2 p. 169-178
10 p.
artikel
3 Chemical and fatty acid composition of “Lacón gallego” (dry-cured pork foreleg): differences between external and internal muscles Veiga, Adán
2003
16 2 p. 121-132
12 p.
artikel
4 Comparison of the cholesterol content of Brazilian chicken and quail eggs Bragagnolo, N.
2003
16 2 p. 147-153
7 p.
artikel
5 Editorial Board - repeat 16/1 2003
16 2 p. i-
1 p.
artikel
6 Evaluation of cholesterol and other nutrient parameters of Greek cheese varieties Andrikopoulos, Nikolaos K
2003
16 2 p. 155-167
13 p.
artikel
7 Evidence for diet and chronic disease relationships requires food composition data Burlingame, Barbara
2003
16 2 p. 109-
1 p.
artikel
8 Fatty acids and carotenoids from Stinging Nettle (Urtica dioica L.) Guil-Guerrero, J.L.
2003
16 2 p. 111-119
9 p.
artikel
9 Further analyses on Micronesian banana, taro, breadfruit and other foods for provitamin A carotenoids and minerals Englberger, Lois
2003
16 2 p. 219-236
18 p.
artikel
10 IBC (Announcements) - DCrop 2003
16 2 p. 250-
1 p.
artikel
11 Nitrate and nitrite contamination of water sources and fruit juices marketed in South-Eastern Nigeria Okafor, P.N.
2003
16 2 p. 213-218
6 p.
artikel
12 Provitamin A carotenoid content of different cultivars of edible pandanus fruit Englberger, Lois
2003
16 2 p. 237-247
11 p.
artikel
13 Quantitation of hexanal by automated SPME for studying dietary influences on the oxidation of pork Fernando, Lakdas N.
2003
16 2 p. 179-188
10 p.
artikel
14 The classification of tea according to region of origin using pattern recognition techniques and trace metal data Moreda-Piñeiro, Antonio
2003
16 2 p. 195-211
17 p.
artikel
15 Use of external fat width to describe beef and lamb cuts in food composition tables Cobiac, Lynne
2003
16 2 p. 133-145
13 p.
artikel
16 Using EIA to screen Capsicum spp. germplasm for capsaicinoid content Jarret, Robert L.
2003
16 2 p. 189-194
6 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland