Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Use of external fat width to describe beef and lamb cuts in food composition tables
 
 
Titel: Use of external fat width to describe beef and lamb cuts in food composition tables
Auteur: Cobiac, Lynne
Droulez, Veronique
Leppard, Phil
Lewis, Janine
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 16 (2003) nr. 2 pagina's 13 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland