Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Beef Retail Cut Composition: 2. Proximate Analysis Wahrmund-Wyle, Jennifer L.
2000
13 3 p. 243-251
9 p.
artikel
2 Beef Retail Cut Composition: 1. Separable Tissue Components Wahrmund-Wyle, Jennifer L.
2000
13 3 p. 233-242
10 p.
artikel
3 Bio-relevance of Food Composition Burlingame, Barbara
2000
13 3 p. 191-
1 p.
artikel
4 Chemical Composition and Antinutrient Content of three Lupinus Species from Jalisco, Mexico Ruiz-López, M.A.
2000
13 3 p. 193-199
7 p.
artikel
5 Determination of Existing and Potential Dimethyl Sulphide in Red Wines by Gas Chromatography Atomic Emission Spectroscopy Swan, H.B.
2000
13 3 p. 207-217
11 p.
artikel
6 Effect of Cooking on the Soluble and Insoluble Oxalate Content of Some New Zealand Foods Savage, G.P.
2000
13 3 p. 201-206
6 p.
artikel
7 Estimation of Pungency in Fresh Gingers: A New Fluorimetric Assay Variyar, Prasad S.
2000
13 3 p. 219-225
7 p.
artikel
8 Evaluating the Cooking and Chemical Characteristics of Low-Fat Ground Beef Patties Kirchner, Jeanette M.
2000
13 3 p. 253-264
12 p.
artikel
9 Fatty Acid Composition of Commercial Spanish Fast Food and Snack Food Mario Fernández, P.
2000
13 3 p. 275-281
7 p.
artikel
10 Macroelements Content in Nougat, A Traditional Spanish Sweet Blázquez Abellán, G.
2000
13 3 p. 265-273
9 p.
artikel
11 Volatile Constituents of the Leaves, Fruits and Flowers of Cashew (Anacardium occidentale L.) Maia, José Guilherme S.
2000
13 3 p. 227-232
6 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland