Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the Cooking and Chemical Characteristics of Low-Fat Ground Beef Patties
 
 
Titel: Evaluating the Cooking and Chemical Characteristics of Low-Fat Ground Beef Patties
Auteur: Kirchner, Jeanette M.
Beasley, Lisa C.
Harris, Kerri B.
Savell, Jeffrey W.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 13 (2000) nr. 3 pagina's 12 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland