Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Accumulation of an endogenous alpha-amylase inhibitor in barley during grain development Robertson, M.
1989
9 3 p. 237-246
10 p.
artikel
2 Amino acid compositions of avenins separated by reversed-phase high-performance liquid chromatography Wieser, Herbert
1989
9 3 p. 221-229
9 p.
artikel
3 Announcement 1989
9 3 p. 275-
1 p.
artikel
4 Associations between electrophoretic composition of proteins, quality characteristics and agronomic attributes of durum wheats II. Protein-quality associations Autran, J.C.
1989
9 3 p. 195-215
21 p.
artikel
5 Associations between electrophoretic composition of proteins, quality characteristics and agronomic attributes of durum wheats I. Protein-protein associations Autran, J.C.
1989
9 3 p. 179-194
16 p.
artikel
6 A tightly bound Mr 55000 polypeptide in cornstarch associated with the amylose portion of the granule Imam, Syed H.
1989
9 3 p. 231-236
6 p.
artikel
7 Author index 1989
9 3 p. 273-274
2 p.
artikel
8 Gas chromatographic study of water sorption by wheat flour Riganakos, K.A.
1989
9 3 p. 261-271
11 p.
artikel
9 Mild isolation of water-insoluble cell wall material from wheat flour: Composition of fractions obtained with emphasis on non-starch polysaccharides Gruppen, H.
1989
9 3 p. 247-260
14 p.
artikel
10 Relationship between pasta cooking quality and acetic acid-insoluble protein of semolina Sgrulletta, D.
1989
9 3 p. 217-220
4 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland