Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aspects of proteins in chinese and British common (hexaploid) wheats related to quality of white and yellow chinese noodles Huang, S.
1988
8 2 p. 177-187
11 p.
artikel
2 Effect on baking quality of changes in lipid composition during wholemeal storage Tait, S.P.C.
1988
8 2 p. 125-137
13 p.
artikel
3 Effects of oxidising improvers, an emulsifier, fat and mixer atmosphere on the performance of wholemeal flour in the chorleywood bread process Galliard, T.
1988
8 2 p. 139-146
8 p.
artikel
4 Extrusion cooking of sprout-damaged wheat Strandberg, T.
1988
8 2 p. 111-123
13 p.
artikel
5 Improving effect of a natural α-amylase inhibitor on the baking quality of wheat flour containing malted barley flour Zawistowska, U.
1988
8 2 p. 207-209
3 p.
artikel
6 Physical chemical characterisation of resistant starch from wheat Berry, C.S.
1988
8 2 p. 203-206
4 p.
artikel
7 Retention of the fusarium mycotoxin deoxynivalenol in wheat during processing and cooking of spaghetti and noodles Nowicki, T.W.
1988
8 2 p. 189-202
14 p.
artikel
8 The amino acid composition of rice grain as a function of nitrogen content as compared with other cereals: A reappraisal of rice chemical scores Mossé, J.
1988
8 2 p. 165-175
11 p.
artikel
9 The effects of wheat bran particle size and storage period on bran flavour and baking quality of bran/flour blends Galliard, T.
1988
8 2 p. 147-154
8 p.
artikel
10 Wheat glutathione S-transferase: Purification and properties Williamson, G.
1988
8 2 p. 155-163
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland