Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcement 1988
7 2 p. 209-210
2 p.
artikel
2 Couscous quality of sorghum with different kernel characteristics Galiba, M.
1988
7 2 p. 183-193
11 p.
artikel
3 Degradation of isolated barley endosperm cell walls by purified endo-(1 → 3)(1 → 4)-β-D-glucanases and malt extracts Brunswick, Pamela
1988
7 2 p. 153-168
16 p.
artikel
4 Dough and baking quality of wheat lines deficient in glutenin subunits controlled by the Glu-A1, Glu-B1 and Glu-D1 loci Lawrence, G.J.
1988
7 2 p. 109-112
4 p.
artikel
5 Effect of baking and staling on carbohydrate composition in rye bread and on digestibility of starch and dietary fibre in vivo Hansen, Hanne Boskov
1988
7 2 p. 135-144
10 p.
artikel
6 Evaluation of wheat quality for the baking of Syrian-type two-layered flat breads Williams, P.C.
1988
7 2 p. 195-207
13 p.
artikel
7 Gelation and crystallisation of maize starch after pasting, drum-drying or extrusion cooking Mestres, C.
1988
7 2 p. 123-134
12 p.
artikel
8 Proton nuclear magnetic resonance relaxation studies of dry gluten Belton, P.S.
1988
7 2 p. 113-122
10 p.
artikel
9 The effects on aqueous ethanol-soluble carbohydrates and protein in heat-processed whole grain wheat and white flour Theander, O.
1988
7 2 p. 145-152
8 p.
artikel
10 The relationships between durum wheat vitreousness, kernel hardness and processing quality Dexter, J.E.
1988
7 2 p. 169-181
13 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland