Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effect of baking and staling on carbohydrate composition in rye bread and on digestibility of starch and dietary fibre in vivo
 
 
Titel: Effect of baking and staling on carbohydrate composition in rye bread and on digestibility of starch and dietary fibre in vivo
Auteur: Hansen, Hanne Boskov
Østergaard, Karin
Knudsen, K.E. Bach
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 7 (1988) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland