Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bicinchonic acid protein assay reveals high-lysine contents in barley seed protein extracts Ahokas, Hannu
1988
7 1 p. 43-48
6 p.
artikel
2 13C and pulse nuclear magnetic resonance spectroscopy of wheat proteins Ablett, S.
1988
7 1 p. 11-20
10 p.
artikel
3 Cross-linking of wheat storage protein monolayers by compression/expansion cycles at the air/water interface Lundh, G.
1988
7 1 p. 1-9
9 p.
artikel
4 Editorial board 1988
7 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Influence of gliadin composition and high molecular weight subunits of glutenin on dough properties in an F3 population of a bread wheat cross Lagudah, E.S.
1988
7 1 p. 33-42
10 p.
artikel
6 Minerals, phytate and dietary fibre in different fractions of oat-grain Frølich, W.
1988
7 1 p. 73-82
10 p.
artikel
7 Nutritional value of sorghum and maize tortillas Serna-Saldivar, S.O.
1988
7 1 p. 83-94
12 p.
artikel
8 Secondary structures of wheat α- and ω-gliadin proteins: Fourier transform infrared spectroscopy Purcell, J.M.
1988
7 1 p. 21-32
12 p.
artikel
9 The amino acid composition of triticale grain as a function of nitrogen content: Comparison with wheat and rye Mossé, J.
1988
7 1 p. 49-60
12 p.
artikel
10 The effect of flour properties on the quality of Arabic bread Qarooni, J.
1988
7 1 p. 95-107
13 p.
artikel
11 Varietal and environmental variations in (1→3,1→4)-β-glucan levels and (1→3,1→4)-β-glucanase potential in barley: Relationships to malting quality Stuart, I.M.
1988
7 1 p. 61-71
11 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland