Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1987
5 3 p. 307-308
2 p.
artikel
2 A rheological comparison of wheat, maize, faba bean and smooth pea starches Doublier, J.L.
1987
5 3 p. 247-262
16 p.
artikel
3 Author index 1987
5 3 p. 309-310
2 p.
artikel
4 Investigation of surface hydrophobicities of purified gliadins by hydrophobic interaction chromatography, reversed-phase high performance liquid chromatography and apolar ligand binding Popineau, Y.
1987
5 3 p. 215-231
17 p.
artikel
5 Lipid compositions, baking qualities and other characteristics of wheat varieties grown in the U.K. Bell, B.M.
1987
5 3 p. 277-286
10 p.
artikel
6 Quality-related endosperm proteins in sulfur-deficient and normal wheat grain Fullington, J.G.
1987
5 3 p. 233-245
13 p.
artikel
7 Substrate specificity of the glutathione dehydrogenase (dehydroascorbate reductase) from wheat flour Walther, Cornella
1987
5 3 p. 299-305
7 p.
artikel
8 The amylose and lipid contents of starch granules in developing wheat endosperm Morrison, W.R.
1987
5 3 p. 263-275
13 p.
artikel
9 The conformations of wheat gluten proteins, II, aggregated gliadins and low molecular weight subunits of glutenin Tatham, Arthur S.
1987
5 3 p. 203-214
12 p.
artikel
10 The relationship between cooked-rice texture and the physicochemical characteristics of rice Sowbhagya, C.M.
1987
5 3 p. 287-297
11 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland