Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2003
38 2 p. I-
1 p.
artikel
2 Creating a balance—the incorporation of a HMW glutenin subunit into transgenic wheat lines Butow, B.J
2003
38 2 p. 181-187
7 p.
artikel
3 Editorial Board 2003
38 2 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Enzymatic oxidation of hexanal by oat Lehto, S.
2003
38 2 p. 199-203
5 p.
artikel
5 Evaluation of malting barley quality using exploratory data analysis. I. Extraction of information from micro-malting data of spring and winter barley Nielsen, Jesper Pram
2003
38 2 p. 173-180
8 p.
artikel
6 Factors affecting sorghum protein digestibility Duodu, K.G
2003
38 2 p. 117-131
15 p.
artikel
7 Feasibility study of a tissue-specific approach to barley proteome analysis: aleurone layer, endosperm, embryo and single seeds Finnie, Christine
2003
38 2 p. 217-227
11 p.
artikel
8 Molecular and biochemical impacts of environmental factors on wheat grain development and protein synthesis Dupont, F.M.
2003
38 2 p. 133-146
14 p.
artikel
9 Phytosterol analysis and characterization in spelt (Triticum aestivum ssp. spelta L.) and wheat (T. aestivum L.) lipids by LC/APCI-MS Rozenberg, Raoul
2003
38 2 p. 189-197
9 p.
artikel
10 Quantitative genetic analysis of acid detergent fibre content in barley grain Han, F
2003
38 2 p. 167-172
6 p.
artikel
11 The behaviour of the high molecular-weight glutenin subunit 1Dx5, the 58 kDa central repetitive domain and α-gliadins at the air–aqueous interface Örnebro, J.
2003
38 2 p. 147-156
10 p.
artikel
12 Understanding the link between GMP and dough: from glutenin particles in flour towards developed dough Don, Clyde
2003
38 2 p. 157-165
9 p.
artikel
13 Wheat protein quality in relation to baking performance evaluated by the Chorleywood bread process and a hearth bread baking test Tronsmo, K.M
2003
38 2 p. 205-215
11 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland