Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Allelic Variation at the Glu-1 and Glu-3 Loci in Southern Japanese Wheats, and its Effects on Gluten Properties Nagamine, T.
2000
32 2 p. 129-135
7 p.
artikel
2 Comparative Studies of High MrSubunits of Rye and Wheat. III. Localisation of Cysteine Residues Köhler, P.
2000
32 2 p. 189-197
9 p.
artikel
3 Effects of Flour Composition, Physical Dough Properties and Baking Process on Hearth Loaf Properties Studied by Multivariate Statistical Methods Magnus, E.M.
2000
32 2 p. 199-212
14 p.
artikel
4 Expansion of Rice Pellets: Examination of Glass Transition and Expansion Temperature Chen, C.-M.
2000
32 2 p. 137-145
9 p.
artikel
5 Functional Properties of Dietary Fibre Enriched Extrudates from Barley Huth, M.
2000
32 2 p. 115-128
14 p.
artikel
6 Intercultivar Variation in the Proportions of Wheat Protein Fractions and Relation to Mixing Behaviour Vereijken, J.M.
2000
32 2 p. 159-167
9 p.
artikel
7 Maize Starch Biphasic Pasting Curves 2000
32 2 p. 213-
1 p.
artikel
8 Mini Review: Durum Wheat Quality: A Multidisciplinary Concept Troccoli, A.
2000
32 2 p. 99-113
15 p.
artikel
9 Proteome Approach to the Characterisation of Protein Composition in the Developing and Mature Wheat-grain Endosperm Skylas, D.J.
2000
32 2 p. 169-188
20 p.
artikel
10 The Significance of Arabinogalactan-Peptide for Wheat Flour Bread-Making Loosveld, A.-M.A.
2000
32 2 p. 147-157
11 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland