Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcement 1999
29 2 p. 191-
1 p.
artikel
2 Barley Bulgur: Effect of Processing and Cooking on Chemical Composition Köksel, H.
1999
29 2 p. 185-190
6 p.
artikel
3 Calorific Losses in Maize in Relation to Colonisation by Isolates of Aspergillus ochraceus Under Different Environmental Conditions Ramos, A.J.
1999
29 2 p. 177-183
7 p.
artikel
4 Development of an In Vitro Enzymic Digestion Method for Removal of Starch and Protein and Assessment of its Performance Using Rye andWheat Breads Aura, A.-M.
1999
29 2 p. 139-152
14 p.
artikel
5 Epitope Mapping Studies of Broad Specificity Monoclonal Antibodies to Cereal Prolamins Brett, G.M.
1999
29 2 p. 117-128
12 p.
artikel
6 Erratum 1999
29 2 p. 193-
1 p.
artikel
7 Factors Governing Levels and Composition of the Sodium Dodecyl Sulphate-Unextractable Glutenin Polymers During Straight Dough Breadmaking Veraverbeke, W.S.
1999
29 2 p. 129-138
10 p.
artikel
8 Maillard Reaction Evaluation by Furosine Determination During Infant Cereal Processing Guerra-Hernandez, E.
1999
29 2 p. 171-176
6 p.
artikel
9 Mapping Quantitative Trait Loci for Starch Granule Traits in Barley Borém, A.
1999
29 2 p. 153-160
8 p.
artikel
10 Mini Review: On the Elasticity of Wheat Gluten Belton, P.S.
1999
29 2 p. 103-107
5 p.
artikel
11 Modelling the Contribution of Alpha -Amylase, Beta -Amylase and Limit Dextrinase to Starch Degradation During Mashing MacGregor, A.W.
1999
29 2 p. 161-169
9 p.
artikel
12 Research Note: Rapid Single-Step Procedure for Isolating Total Glutenin Proteins of Wheat Flour Fu, B.X.
1999
29 2 p. 113-116
4 p.
artikel
13 Research Note: The Central Domain of High Molecular Weight Glutenin Subunits is Water-Soluble Bekkers, A.C.A.P.A.
1999
29 2 p. 109-112
4 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland