Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Carotenoid Dependent Inhibition of Durum Wheat Lipoxygenase Trono, D.
1999
29 1 p. 99-102
4 p.
artikel
2 Evidence for the Presence of Only One Cysteine Residue in the D-type Low Molecular Weight Subunits of Wheat Glutenin Masci, S.
1999
29 1 p. 17-25
9 p.
artikel
3 Influence of Non-Starch Polysaccharides Structure on the Metabolisable Energy of U.K. Wheat Fed to Poultry Austin, S.C.
1999
29 1 p. 77-88
12 p.
artikel
4 Large Deformation Properties of Short Doughs: Effect of Sucrose in Relation to Mixing Time Baltsavias, A.
1999
29 1 p. 43-48
6 p.
artikel
5 Milling of Whole Grain Rye to Obtain Fractions with Different Dietary Fibre Characteristics Glitsø, L.V.
1999
29 1 p. 89-97
9 p.
artikel
6 Physicochemical Characteristics of Wheat Bran Glucuronoarabinoxylans Schooneveld-Bergmans, M.E.F
1999
29 1 p. 49-61
13 p.
artikel
7 Protein Composition for Pairs of Wheat Lines with Contrasting Dough Extensibility Larroque, O.
1999
29 1 p. 27-31
5 p.
artikel
8 Redox Reactions in Wheat Dough as Affected by Ascorbic Acid Grosch, W.
1999
29 1 p. 1-16
16 p.
artikel
9 Rheological Properties of Short Doughs at Large Deformation Baltsavias, A.
1999
29 1 p. 33-42
10 p.
artikel
10 Structural Features of (Glucurono)Arabinoxylans Extracted from Wheat Bran by Barium Hydroxide Schooneveld-Bergmans, M.E.F.
1999
29 1 p. 63-75
13 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland