Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Large Deformation Properties of Short Doughs: Effect of Sucrose in Relation to Mixing Time
 
 
Titel: Large Deformation Properties of Short Doughs: Effect of Sucrose in Relation to Mixing Time
Auteur: Baltsavias, A.
Jurgens, A.
van Vliet, T.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 29 (1999) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland