Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amy2 Polymorphism as a Possible Marker of β-Glucanase Activity in Barley ( Hordeum vulgare L.) Zwickert-Menteur, S.
1996
24 1 p. 55-63
9 p.
artikel
2 Characterisation of the Major Prolamins of Tef ( Eragrostis tef ) and Finger Millet ( Eleusine coracana ) Tatham, A.S.
1996
24 1 p. 65-71
7 p.
artikel
3 Effect of Extrusion Cooking Conditions on the Nutritional Value, Storage Stability and Sensory Characteristics of a Maize-Based Snack Food Lasekan, O.O.
1996
24 1 p. 79-85
7 p.
artikel
4 Effects of Lipid Surfactants on the Structure and Mechanics of Concentrated Starch Gels and Starch Bread Keetels, C.J.A.M.
1996
24 1 p. 33-45
13 p.
artikel
5 Relationship between the Sponge Structure of Starch Bread and its Mechanical Properties Keetels, C.J.A.M.
1996
24 1 p. 27-31
5 p.
artikel
6 Rye ( Secale cereale L.) Arabinoxylans: A Critical Review Vinkx, C.J.A.
1996
24 1 p. 1-14
14 p.
artikel
7 Structure and Mechanics of Starch Bread Keetels, C.J.A.M.
1996
24 1 p. 15-26
12 p.
artikel
8 The Nucleotide and Derived Amino Acid Sequence of a HMW Glutenin Gene from Triticum tauschii and Comparison with those from the D Genome of Bread Wheat Mackie, A.M.
1996
24 1 p. 73-78
6 p.
artikel
9 The Relationship Between D Hordein and Malting Quality in Barley Howard, K.A.
1996
24 1 p. 47-53
7 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland