Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Extrusion Cooking Conditions on the Nutritional Value, Storage Stability and Sensory Characteristics of a Maize-Based Snack Food
 
 
Titel: Effect of Extrusion Cooking Conditions on the Nutritional Value, Storage Stability and Sensory Characteristics of a Maize-Based Snack Food
Auteur: Lasekan, O.O.
Lasekan, W.
Idowu, M.A.
Ojo, O.A.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 24 (1996) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland