Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Announcement
1984
2
1
p. 63-
1 p.
artikel
2
Changes in polypeptide composition and grain quality due to sulfur deficiency in wheat
Wrigley, C.W.
1984
2
1
p. 15-24
10 p.
artikel
3
Determination of the proportion of acetic acid-insoluble protein in wheat flours by alkaline steam distillation
Ronalds, J.A.
1984
2
1
p. 25-29
5 p.
artikel
4
Editorial
T.G.,
1984
2
1
p. 1-2
2 p.
artikel
5
Effects of sodium chloride in the processing of bread baked from wheat, rye and barley flours
Linko, P.
1984
2
1
p. 53-62
10 p.
artikel
6
Influence of rice hemicellulose and α-cellulose on lipid and water content of rat feces and on blood lipids
Normand, F.L.
1984
2
1
p. 37-42
6 p.
artikel
7
Production of flat bread by continuous extrusion cooking from high α-amylase flours
Linko, P.
1984
2
1
p. 43-51
9 p.
artikel
8
Reversed-phase high-performance liquid chromatography of durum wheat gliadins: Relationships to durum wheat quality
Burnouf, T.
1984
2
1
p. 3-14
12 p.
artikel
9
The association between grain volume and grain weight in wheat
Millet, E.
1984
2
1
p. 31-35
5 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland