Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcement 1984
2 1 p. 63-
1 p.
artikel
2 Changes in polypeptide composition and grain quality due to sulfur deficiency in wheat Wrigley, C.W.
1984
2 1 p. 15-24
10 p.
artikel
3 Determination of the proportion of acetic acid-insoluble protein in wheat flours by alkaline steam distillation Ronalds, J.A.
1984
2 1 p. 25-29
5 p.
artikel
4 Editorial T.G.,
1984
2 1 p. 1-2
2 p.
artikel
5 Effects of sodium chloride in the processing of bread baked from wheat, rye and barley flours Linko, P.
1984
2 1 p. 53-62
10 p.
artikel
6 Influence of rice hemicellulose and α-cellulose on lipid and water content of rat feces and on blood lipids Normand, F.L.
1984
2 1 p. 37-42
6 p.
artikel
7 Production of flat bread by continuous extrusion cooking from high α-amylase flours Linko, P.
1984
2 1 p. 43-51
9 p.
artikel
8 Reversed-phase high-performance liquid chromatography of durum wheat gliadins: Relationships to durum wheat quality Burnouf, T.
1984
2 1 p. 3-14
12 p.
artikel
9 The association between grain volume and grain weight in wheat Millet, E.
1984
2 1 p. 31-35
5 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland