Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
An Optimized Processing Procedure by Response Surface Methodology (RSM) for Northern-style Chinese Steamed Bread
Huang, S.
1993
18
1
p. 89-102
14 p.
artikel
2
Biochemical Basis of Flour Properties in Bread Wheats. I. Effects of Variation in the Quantity and Size Distribution of Polymeric Protein
Gupta, R.B.
1993
18
1
p. 23-41
19 p.
artikel
3
Effects of Heat and Water Stress on Malt Quality and Grain Parameters of Schooner Barley Grown in Cabinets
Macnicol, P.K.
1993
18
1
p. 61-68
8 p.
artikel
4
Growth Environment and Wheat Quality: the Effect of Heat Stress on Dough Properties and Gluten Proteins
Blumenthal, C.S.
1993
18
1
p. 3-21
19 p.
artikel
5
Hot Water Extracts in a Mutant Derived from the Barley Cultivar Troubadour
Molina-Cano, J.-L.
1993
18
1
p. 69-74
6 p.
artikel
6
Measurement of Heat Damage in Wheat by Assessment of Protein Fibril Formation
Preston, K.R.
1993
18
1
p. 53-59
7 p.
artikel
7
Mixed-culture Pre-ferments of Lactic and Propionic Acid Bacteria for Improved Wheat Bread Shelf-life
Javanainen, P.
1993
18
1
p. 75-88
14 p.
artikel
8
Professor Terence Galliard
1993
18
1
p. 1-2
2 p.
artikel
9
The Effect of High M r Glutenin Subunit Composition on the Results from Tests Used to Predict Durum Wheat Quality
Kovacs, M.I.P.
1993
18
1
p. 43-51
9 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland