Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Optimized Processing Procedure by Response Surface Methodology (RSM) for Northern-style Chinese Steamed Bread Huang, S.
1993
18 1 p. 89-102
14 p.
artikel
2 Biochemical Basis of Flour Properties in Bread Wheats. I. Effects of Variation in the Quantity and Size Distribution of Polymeric Protein Gupta, R.B.
1993
18 1 p. 23-41
19 p.
artikel
3 Effects of Heat and Water Stress on Malt Quality and Grain Parameters of Schooner Barley Grown in Cabinets Macnicol, P.K.
1993
18 1 p. 61-68
8 p.
artikel
4 Growth Environment and Wheat Quality: the Effect of Heat Stress on Dough Properties and Gluten Proteins Blumenthal, C.S.
1993
18 1 p. 3-21
19 p.
artikel
5 Hot Water Extracts in a Mutant Derived from the Barley Cultivar Troubadour Molina-Cano, J.-L.
1993
18 1 p. 69-74
6 p.
artikel
6 Measurement of Heat Damage in Wheat by Assessment of Protein Fibril Formation Preston, K.R.
1993
18 1 p. 53-59
7 p.
artikel
7 Mixed-culture Pre-ferments of Lactic and Propionic Acid Bacteria for Improved Wheat Bread Shelf-life Javanainen, P.
1993
18 1 p. 75-88
14 p.
artikel
8 Professor Terence Galliard 1993
18 1 p. 1-2
2 p.
artikel
9 The Effect of High M r Glutenin Subunit Composition on the Results from Tests Used to Predict Durum Wheat Quality Kovacs, M.I.P.
1993
18 1 p. 43-51
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland