Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new two-step electrophoresis method for analysing gliadin polypeptides and high and low molecular weight subunits of glutenin of wheat Khelifi, D.
1991
13 1 p. 41-47
7 p.
artikel
2 A technique for separation of wheat germ by impacting and subsequent grinding Posner, E.S.
1991
13 1 p. 49-70
22 p.
artikel
3 Basis for varietal difference in popping expansion of rice Murugesan, G.
1991
13 1 p. 71-83
13 p.
artikel
4 Editorial board 1991
13 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Effect of scalding procedures on the degradation of starch in rye products Ask, Lena
1991
13 1 p. 15-26
12 p.
artikel
6 Effect of some pretreatments on popping expansion of rice Murugesan, G.
1991
13 1 p. 85-92
8 p.
artikel
7 Influence of amylose-amylopectin ratio on gel properties Leloup, V.M.
1991
13 1 p. 1-13
13 p.
artikel
8 Surface properties of wheat flour-milling streams and rheological and thermal properties after hydration Eliasson, Ann-Charlotte
1991
13 1 p. 27-39
13 p.
artikel
9 The composition of starch granules from developing Barley genotypes McDonald, A.M.L.
1991
13 1 p. 93-112
20 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland