Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of bread baking, falling number, α-amylase assay and visual method for the assessment of pre-harvest sprouting in wheat Moot, Derrick J.
1990
11 3 p. 225-234
10 p.
artikel
2 An improved SDS-PAGE method for the analysis of wheat endosperm storage proteins Graybosch, R.A.
1990
11 3 p. 201-212
12 p.
artikel
3 Author index 1990
11 3 p. 301-302
2 p.
artikel
4 Cereal science and technology in Sweden 1990
11 3 p. 299-
1 p.
artikel
5 Conformational studies of synthetic peptides corresponding to the repetitive regions of the high molecular weight (HMW) glutenin subunits of wheat Tatham, Arthur S.
1990
11 3 p. 189-200
12 p.
artikel
6 Determination of cholesterol in pasta products using gas-liquid chromatography Kovacs, M.I.P.
1990
11 3 p. 291-297
7 p.
artikel
7 Determination of damaged starch in wheat flours by reversed-phase high-performance liquid chromatography Sutton, K.H.
1990
11 3 p. 235-242
8 p.
artikel
8 Gliadin genes contain heat-shock elements: Possible relevance to heat-induced changes in grain quality Blumenthal, C.S.
1990
11 3 p. 185-188
4 p.
artikel
9 Identification of individual (1 → 3,1 → 4)-β-D-glucanase isoenzymes in extracts of germinated barley using specific monoclonal antibodies Høj, Peter B.
1990
11 3 p. 261-268
8 p.
artikel
10 Influence of extrusion-cooking on the physico-chemical properties of wheat bran Ralet, M.-C.
1990
11 3 p. 249-259
11 p.
artikel
11 Parboiled sorghum: Development of a novel decorticated product Young, R.
1990
11 3 p. 277-289
13 p.
artikel
12 Phenolic biosynthesis during grain development in wheat (Triticum aestivum L.). II. Changes in chalcone-flavanone isomerase activity McCallum, John A.
1990
11 3 p. 269-276
8 p.
artikel
13 The effects of added sugars on the retrogradation of wheat starch gels I'Anson, K.J.
1990
11 3 p. 243-248
6 p.
artikel
14 Wheat fractionation on a specific gravity table Tkachuk, R.
1990
11 3 p. 213-223
11 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland