Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Controlled food protein aggregation for new functionality Nicolai, Taco
2013
18 4 p. 249-256
8 p.
artikel
2 Editorial Board 2013
18 4 p. IFC-
1 p.
artikel
3 Emulsion stabilisation using polysaccharide–protein complexes Evans, M.
2013
18 4 p. 272-282
11 p.
artikel
4 Food colloids today… understanding structural change during processing, storage, eating and digestion Dickinson, Eric
2013
18 4 p. 245-248
4 p.
artikel
5 Food structure: Roles of mechanical properties and oral processing in determining sensory texture of soft materials Pascua, Yvette
2013
18 4 p. 324-333
10 p.
artikel
6 Formation and stability of food foams and aerated emulsions: Hydrophobins as novel functional ingredients Green, Ali J.
2013
18 4 p. 292-301
10 p.
artikel
7 Hydrocolloids in the digestive tract and related health implications Gidley, Michael J.
2013
18 4 p. 371-378
8 p.
artikel
8 Interfacial rheology of mixed layers of food proteins and surfactants Dan, Abhijit
2013
18 4 p. 302-310
9 p.
artikel
9 Microrheology and particle tracking in food gels and emulsions Moschakis, Thomas
2013
18 4 p. 311-323
13 p.
artikel
10 Microstructure, texture and oral processing: New ways to reduce sugar and salt in foods Stieger, Markus
2013
18 4 p. 334-348
15 p.
artikel
11 Oral processing, texture and mouthfeel: From rheology to tribology and beyond Stokes, Jason R.
2013
18 4 p. 349-359
11 p.
artikel
12 Protein folding at emulsion oil/water interfaces Zhai, Jia li
2013
18 4 p. 257-271
15 p.
artikel
13 Structural and biochemical factors affecting the digestion of protein-stabilized emulsions Singh, Harjinder
2013
18 4 p. 360-370
11 p.
artikel
14 Trends in structuring edible emulsions with Pickering fat crystals Rousseau, Dérick
2013
18 4 p. 283-291
9 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland